O nama

Pulena – Vaš izbor za boje i lakove, kao i sav neophodan materijal za prostor kakav ste zamislili.

Za sve ove godine izgradili smo odličnu reputaciju kod naših kupaca a ono što nas posebno izdvaja je bogatstvo asortimana, ekskluzivni brendovi, odlična usluga kao i savet i pomoć pri kupovini.

Preduzeće Pulena doo Beograd je osnovano 1993. godine i već tri decenije svojim kupcima nudimo najveći izbor boja i lakova kao i pratećeg materijala za uređenje prostora.

Pored boja i lakova i ostale standardne ponude za uređenje doma, imamo i najveći izbor sprejeva za sve namene kao i mogućnost da napravimo sprej po želji zavisno od potreba koje budete imali.

U našoj ponudi je i najveći izbor lepljivih traka, ekskluzivan asortiman alata za dekorativne tehnike, posebno bogat asortiman molerskog alata kao i još mnoga druga iznenađenja koja vas čekaju u našoj ponudi.

Našim kupcima nudimo artikle renomiranih svetskih proizvođača: Bartoline, Ocai, Kraft, HPX, Stanley, Colormatic, Tolsen i mnogi drugi.

Pored asortimana boja i lakova za zidove, kod nas možete naći i one za Vaš automobil. Sarađujemo sa brendovima poput Glasurit i Challenger.

Ako se bavite filmom, televizijom, pozorištem, ili jednostavno želite da postignete specijalne efekte na umetničkim predmetima ili predmetima koje koristite, mi smo jedini u zemlji koji imamo u u ponudi Dirty Down sprejeve za patiniranje, Dulling sprej za eliminaciju refleksa, veštački sneg, Pro Gaff, čuvene gafer trake i još mnogo toga.

Nalazimo se na atraktivnim lokacijama u Beogradu, veliku većinu našeg asortimana možete direktno naručiti on-line a ako se slučajno ne nalazi na našoj internet prodavnici slobodno pošaljite upit e-mail porukom ili preko društvenih mreža.

Izdvojeni proizvodi

SOUDAL SEALING STRIP 38×3.35
999,00 RSD
MULTI PRIMER 0,75l
1.649,00 RSD
Moment Wood Waterproof 750g
995,00 RSD
Disk za skidanje lepka
895,00 RSD
3M POLUMASKA 6200
4.950,00 RSD
Kantica MAXIKRIL® Quartz Grip prajmera za problematične površine
MAXIKRIL® Quartz Grip 1kg
499,00 RSD

Pulena – brend koji već skoro 30 godina nudi bogat asortiman boja i lakova, kao i neophodnog pratećeg materijala za kompletno opremanje Vašeg prostora.

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 15% popusta na jednu online kupovinu!

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 15% popusta na jednu online kupovinu!