Pulena d.o.o. Beograd, Dimitrija Tucovića 18, 20.30 – proizvodnja boja, lakova i sličnih premaza, grafičkih boja i kitova, PIB 100008264, matični broj 06528554, web adresa www.pulena.net, kontakt telefon: 011-3440021, email: info@pulena.net

Preduzeće Pulena doo Beograd je osnovano 1993. godine i već tri decenije svojim kupcima nudimo najveći izbor boja i lakova kao i pratećeg materijala za uređenje prostora.

Za sve ove godine izgradili smo odličnu reputaciju kod naših kupaca a ono što nas posebno izdvaja je bogatstvo asortimana, ekskluzivni brendovi, odlična usluga kao i savet i pomoć pri kupovini.

Pored boja i lakova i ostale standardne ponude za uređenje doma, imamo i najveći izbor sprejeva za sve namene kao i mogućnost da napravimo sprej po želji zavisno od potreba koje budete imali.

U našoj ponudi je i najveći izbor lepljivih traka, ekskluzivan asortiman alata za dekorativne tehnike, posebno bogat asortiman molerskog alata kao i još mnoga druga iznenađenja koja vas čekaju u našoj ponudi.

Našim kupcima nudimo artikle renomiranih svetskih proizvođača: Bartoline, Ocai, Kraft, HPX, Stanley, Colormatic, Tolsen i mnogi drugi.

Pored asortimana boja i lakova za zidove, kod nas možete naći i one za Vaš automobil. Sarađujemo sa brendovima poput Glasurit i Challenger.

Ako se bavite filmom, televizijom, pozorištem, ili jednostavno želite da postignete specijalne efekte na umetničkim predmetima ili predmetima koje koristite, mi smo jedini u zemlji koji imamo u u ponudi Dirty Down sprejeve za patiniranje, Dulling sprej za eliminaciju refleksa, veštački sneg, Pro Gaff, čuvene gafer trake i još mnogo toga.

Nalazimo se na atraktivnim lokacijama u Beogradu, veliku većinu našeg asortimana možete direktno naručiti on-line a ako se slučajno ne nalazi na našoj internet prodavnici slobodno pošaljite upit e-mail porukom ili preko društvenih mreža.

Pulena – Vaš izbor za boje i lakove, kao i sav neophodan materijal za prostor kakav ste zamislili.